Άδωνις και Νίκη Τζαβέλα στα Γιαννιτσά

Άδωνις και Νίκη Τζαβέλα στα Γιαννιτσά


Σε μια επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Πέλλας και ο πρόεδρος της Θεοδόσης Ουραηλίδης παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργίαδης και η υποψήφια αλλά και πρώην Ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Φιλίππειου στα Γιαννιτσά οι Άδωνις Γεωργίαδης και Νίκη Τζαβέλλα ανέλυσαν την πολιτική κατάσταση και έστειλαν το δικό τους μήνυμα εν όψη των ευροεκλογών αλλά και των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Ειδικά ο Άδωνις Γεωργίαδης με το δικό του καυστικό στυλ, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τόσο για την συμφωνία των Πρεσπών όσο και για τα οικονομικά μέτρα τα οποία έχει εξαγγείλει. Ο κος Γεωργιάδης μάλιστα έκανε αναφορά και στο “προεκλογικό βαγόνι του μετρό” με το οποίο έκαναν βόλτα οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία, στην οποία βρέθηκαν Ρομά.

Από την πλευρά της η κα Τζαβέλλα παρουσίασε το πρόγραμμα της εφ όοον εκλεγεί ως ευρωβουλευτής, κάνοντας λόγο για ενεργειακά αλλά και εθνικά- αμυντικά ζητήματα.

Μετά το τέλος της ομιλίας του Άδωνι Γεωργίαδη, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς άνθρωποι διαφόρων ηλικιών θέλησαν να φωτογραφιθούν μαζί του.

Πηγή: https://www.pellanews.gr/politiki/άδωνις-και-νίκη-τζαβέλλα-στα-γιαννιτσά

adonis_pellanews2019img_1319_0 adonis_pellanews2019img_1347 adonis_pellanews2019img_1355