Νίκη Τζαβέλα: Γιατί η αποχή μας ενισχύει τους αντιευρωπαϊστές

Νίκη Τζαβέλα: Γιατί η αποχή μας ενισχύει τους αντιευρωπαϊστές


Την πρώτη Κυριακή των εκλογών πετύχαμε μία πανελλήνια νίκη των δυνάμεων της αυτοδιοίκησης που θα ολοκληρωθεί στις 25 Μαΐου. Την ίδια ημέρα, μεθαύριο Κυριακή, πραγματοποιούνται επίσης οι ευρωεκλογές για την εκπροσώπηση της χώρας στο Ευρωκοινοβούλιο και την προώθηση των μεγάλων προβλημάτων. Οι ευρωεκλογές του 2014 αποτελούν ίσως τις πιο κρίσιμες εκλογές που θα ζήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση από την ίδρυσή της.

Καθήκον όλων μας είναι να ενισχύσουμε την παρουσία της Ελλάδας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και να επιλέξουμε τους περισσότερο αξιόπιστους και παραγωγικούς εθνικούς αντιπροσώπους. Αυτές και αυτοί, οι οποίοι γνωρίζουν τα προβλήματα της χώρας και της Ευρώπης και μπορούν να συνεχίσουν με επιτυχία τις εθνικές μας διεκδικήσεις στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο. Η αποχή μας, ιδιαίτερα όσων πιστεύουμε στη μαχητική επίλυση των προβλημάτων μας, αποδυναμώνει την πατρίδα και ενισχύει τις δυνάμεις των αντιευρωπαϊστών και των αρνητών κάθε προόδου.

Οφείλουμε όλοι μας να προσέλθουμε την προσεχή Κυριακή μαζικά και αισιόδοξα για την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και τη δυναμική εικόνα της Ελλάδος δίπλα στις μεγάλες πολιτικές ομάδες της Ευρώπης.

Οι συνέπειες της αποχής ενισχύουν τους αντιπάλους μας και αποδυναμώνουν την Ελλάδα.