Τον νομό Γρεβενών επισκέφθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Νίκη Τζαβέλα


a69e9e68cdeac69e69ae49f06063c084_XL

Επίσκεψη στον Νομό Γρεβενών, έκανε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα. Νίκη Τζαβέλα, με πρώτη στάση τη Δεσκάτη. Εκεί είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καραστέργιο, που συζητήθηκαν θέματα τοπικής ανάπτυξης.

Η κα. Τζαβέλα αναφέρθηκε στις δυνατότητες που ανοίγονται στις αγροτικές περιοχές που μετατρέπονται σε παραγωγούς ενέργειας με το βιομεθάνιο.

Στην πόλη των Γρεβενών η υποψήφια Ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα, συναντήθηκε με τον τέως βουλευτή της ΝΔ κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη, τον πρώην Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Γιάννη Γιάτσιο, τον πολιτευτή κ. Απόστολο Τσένη καθώς και με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Λεωνίδα Τεντόγλου, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ κ. Δημήτρη Κώδωνα, τον κ. Θανάση Σταυρόπουλο Μελος της ΚΕ της ΝΔ, τον Αναπληρωτή Γραμματέα Εκπαίδευσης Στελεχών ΝΔ κ. Χρήστο Βλαχοκώστα και τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Γούλα.

Κυρίαρχο θέμα των συζητήσεων ήταν ο ορυκτός πλούτος του Νομού, καθώς η Νίκη Τζαβέλα είναι γνώστης του τομέα, τόσο απο την πολιτική της πορεία οδό ως εργαζόμενη σε σχετικές εταιρίες.